diumenge, d’abril 24, 2016

PER UNA MORT DIGNA

Us convidem a la conferència-col.loqui que tindrà lloc, si Déu vol, el dissabte 30 d'abril, a la Sala Capitular de la Catedral de Terrassa. El tema és força interessant i els ponents intentaran aclarir els dubtes que puguem tenir sobre l'atenció mèdica i espiritual al final de la vida.
Esperem la vostra assistència.
Us adjuntem el programa.
 
Dr. Josep Massegú.
Delegat Episcopal de Pastoral de la salut
 

dilluns, d’abril 18, 2016

Any Sant de la Misericòrdia

Aquí teniu l'enllaç amb els materials que s'han editat des del Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona, per poder treballar amb més profunditat l'Any Sant de la Misericòdia declarat pel Papa Francesc.
 
Quan hi entreu veureu que és una àmplia quantitat de materials adreçats a qualsevol situació, per poder seguir en grup o personalment.

http://anymisericordia.cpl.es/
 

També teniu aquí el dia, hora i lloc de la presentació dels llibres que s'han editat per aquest motiu
 

dilluns, d’abril 04, 2016

La vergonya d'Europa


El tracte d'Europa als refugiats i als altres immigrants és bàsicament entristidor. Aquestes persones són germanes perquè tots els éssers humans són fills de Déu amb la mateixa intensitat i, per tant, germans nostres. El mot estranger no figura al diccionari de Déu; si més no al Déu que ens revela Jesucrist. Els cristians i totes les persones que volen ser bones persones hem de fer pressió política per un canvi radical en les relacions internacionals.
Mn.Josep Esplugas
 
 

dissabte, d’abril 02, 2016

El Sermó de les Set Paraules


El divendres Sant s'ha fet el sermó de les 7 paraules a les esglésies de sant Pere. Han explicat les set paraules de la Passió de Jesús cristians de diverses confessions cristianes, presentats per Mn. Josep Esplugas..

Entre els sermons s’intercalaven peces musicals a càrrec de l'organista Jordi Figueres. La pregària final ha estat dirigida pel pastor evangèlic sr. Muniesa.

L'aportació dels ponents ha estat molt enriquidora.

Moltes gràcies a tots!!!
 
Marisa Bayo