dilluns, de gener 12, 2015

Comunicat del Consell Interreligiós de Terrassa


El Consell interreligiós de Terrassa, integrat per l'Arxiprestat de Terrassa (Església Catòlica), la Comunitat Bahá’í, la Comunitat Musulmana i les Esglésies Evangèliques, per iniciativa de la Comunitat Musulmana emet el següent comunicat a l’opinió pública:
 
1r. Expressem la nostra consternació i el nostre sincer dol per l’atemptat perpetrat ahir, dia 7 de gener del 2015 contra la revista Charlie Hebdo.
 
2n. Repetim una vegada més la nostra més enèrgica condemna de tota violència, expressament l’exercida en nom de Déu, tot adduint fervor religiós, vingui de qui vingui. Tothom, absolutament tothom té dret inalienable a la vida i la integritat física, àdhuc els mateixos els terroristes que han dut a terme aquest crim execrable.
3r. El Consell es reafirma en el seu compromís de treballar per l’harmonia interreligiosa i la pau social a la nostra ciutat. Per a això busca d’establir relacions fraternals entre els membres de les diverses religions i, per extensió lògica, amb els conciutadans que no estan vinculats a cap religió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge